d

Buzánszky Jenő üzent születésenapján

Buzánszky Jenő üzent születésenapján

Buzánszky Jenő az egész angol futballnak üzent születésenapján

Vasárnap délután mintegy ötven fő gyűlt össze a Samsung vadonatúj budapesti, Smart&Prémium Megoldások Központjában, hogy megtekintse a Chelsea-Norwich City angol bajnoki labdarúgó mérkőzést. A Magyar Chelsea Szurkolói Klub és a SamsungSport.hu szervezésében létrejött rendezvényen jelen volt Cseh László, aki kisgyermek kora óta nagy Chelsea-drukker, valamint Filipe Oliveira, a Londoni Kékek egykori és a Videoton mostani portugál játékosa is.

Az angol sztárcsapat vezetőinek bizonyára elkerekedik majd a szemük, ha megtudják, hogy egy igazi legenda, a 89. születésnapját éppen vasárnap ünneplő, Buzánszky Jenő is csatlakozott a klubhoz. A Nemzet Sportolója, ha nem is élőben, de a kor technikai adottságait kihasználva, videóüzenetben köszöntötte a jelenlévőket.

Buzánszky Jenő vasárnap ünnepelte 89. születésnapját: Kolláth József, az Aranycsapat Öröksége Alapítvány főtitkára az otthonában köszöntötte fel, és ebből az alkalomból nem csak a SamsungSport Klubban megjelenteknek, sőt, nem is csak a Chelsea-nek üzent, hanem az egész angol labdarúgásnak, amelynek a mai napig nagy rajongója.

a

Tue ‒ Thu: 09am ‒ 07pm
Fri ‒ Mon: 09am ‒ 05pm

Adults: $25
Children & Students free

673 12 Constitution Lane Massillon
781-562-9355, 781-727-6090